top of page

Samber-Orneau, land van tussenstops

  • Facebook
  • Instagram
logo-minisite.png

 

Het VVV-kantoor van Sambre-Orneau biedt meer dan 40 wandelroutes aan, door de steden Jemeppe-sur-Sambre, Floreffe, Gembloux, Sambreville en Sombreffe. Deze routes (al dan niet gemarkeerd) zijn gratis beschikbaar via twee tools: een webplatform en een smartphone-applicatie.

Deze gebruiken geolocatie om u de dichtstbijzijnde circuits aan te bieden, maar ook attracties, bezienswaardigheden, restaurants, accommodatie of zelfs evenementen. Met één klik brengt de gps van je smartphone je erheen!

Concreet twee mogelijkheden:

  • Bezoek de site op uw computer die is verbonden met internetSambre Orneau. U kunt de GPX-bestanden voor uw GPS downloaden of de routes afdrukken via een PDF-bestand.

  • Installeer op uw smartphone de gratis applicatie "Tous en Sambre-Orneau" (viaGoogle PlayWaarApp Winkel, in het Frans en in het Nederlands). Download dan de routes voor “offline” gebruik.

 

In beide gevallen kun je met de aanmaak van een persoonlijk account op de circuits stappen op je smartphone. De app gebruikt vervolgens de geolocatiefunctie van uw apparaat om u op de kaart te lokaliseren en interessante plaatsen in de buurt te lokaliseren.

Wij nodigen u uit om uw ervaringen, foto's en andere meningen op sociale netwerken te delen met de#SambreOrneau!

 

Neem voor meer informatie contact op met het VVV-kantoor van Sambre-Orneau:

Rue Sigebert, 3 – 5030 Gembloux - Tel. 081/62 69 66 -info@sambre-orneau.be-www.sambre-orneau.be

bottom of page